Альтер Ейр на всесвітній виставці SOLAREX ISTANBUL 2015

Автор запису
Опубліковано 17 лют 2016
Оновлено 16 бер 2023
6 хв читання
0 коментарів
712
0 / 5
Зміст
  1. Інверторна система Artronic від Huawei
  2. Обладнання ES серії від Goodwe
  3. Генератори фірми TRIAC
  4. Пристрій для очищення фотомодулів
  5. Вуличні ліхтарі, які працюють на фотомодулях
  6. Гнучкі фотомодулі від Enecom
Альтер Ейр на виставці з альтернативної енергетики

9 квітня 2015 року в Стамбулі відкрилася міжнародна виставка альтернативної енергетики. Даний захід за восьмирічну історію став одним з найбільших світових форумів, об'єднавши під своїм дахом провідних виробників сонячних фотоелектричних технологій.

Представники компанії Альтер Ейр також стали учасниками головної події в галузі альтернативної енергетики.

Вашій увазі пропонується звіт про наше перебування на 8-й міжнародній виставці SOLAREX ISTANBUL 2015.

Причина, за якою форум такого масштабу проводиться саме в Стамбулі, досить проста: Туреччина давно перетворила своє географічне положення в перевагу, активно використовуючи високу сонячну активність на своїй території.

Треба визнати, що амбітний план Туреччини стати світовим лідером в області застосування сонячної енергетики цілком реальний, а кроки, що робляться державою, можуть стати безцінним досвідом для нашої країни. Одним з таких кроків є проведення спеціалізованого заходу з участю справжніх гігантів галузі.

Учасники мали можливість ознайомитися з новітніми розробками в області сонячних фотоелектричних технологій від флагманів ринку:

  • Huawei,
  • Goodwe,
  • Schneider Electric,
  • Advanced Energy,
  • Enecom і багатьох інших брендів зі всіх кінців світу.

Інверторна система Artronic від Huawei

Інверторна система Artronic в Стамбулі

Компанія Huawei, яка входить в трійку світових лідерів з виробництва джерел безперебійного живлення, представила в своєму павільйоні інверторну систему Artronic, викликала великий ажіотаж у відвідувачів і клієнтів.

Обладнання ES серії від Goodwe

Обладнання ES на виставці

Бренд Goodwe, що спеціалізується на мережевих і гібридних інверторах, продемонстрував новітнє обладнання ES серії.

Генератори фірми TRIAC

Великою увагою учасників виставки користувалися портативні сонячні і гібридні електричні генератори фірми TRIAC. Це обладнання ідеально підходить для будмайданчиків та інших місць без електрики.

Агрегати відрізняються високою потужністю, достатньою навіть для промислових об'єктів.

Пристрій для очищення фотомодулів

Ще одна цікава розробка – пристрій для очищення фотомодулів. Така техніка застосовується на великих комерційних сонячних електростанціях, забезпечуючи ефективність і довговічність фотомодулів.

Важливо пам'ятати, що сонячні панелі мають потребу в регулярному сервісі – 2 рази на рік.

Підберемо альтернативне джерело енергії

Вуличні ліхтарі, які працюють на фотомодулях

А ось новинка, яка обов'язково приживеться на нашому ринку – вуличні ліхтарі, які працюють на фотомодулях. Окрім своєї функціональності, економічності та екологічної безпечності, дана розробка може похвалитися стильним дизайном і стане справжньою прикрасою вашого саду або двору.

Гнучкі фотомодулі від Enecom

Гнучкі фотомодулі

Ну і наостанок, інноваційна розробка від компанії Enecom – гнучкі фотомодулі. Вони упаяні в м'яке оргскло, що дозволяє змінювати їх форму і встановлювати на вигнутих дахах, банях та інших нерівних поверхнях. Таке обладнання також буде користуватися популярністю в Україні.

Компанія Альтер Ейр з величезною користю провела час на виставці SOLAREX ISTANBUL 2015. Наші фахівці брали участь у семінарах та обмінювалися досвідом з кращими інженерами і розробниками.

Ми з радістю надамо вам свої знання та допоможемо з вибором, установкою і експлуатацією фотомодулівінверторів та іншого обладнання для використання альтернативних джерел енергії.

Виникли питання, на які не здатні відповісти інші фахівці? Хочете отримати безкоштовну консультацію по альтернативній енергетиці та отримати детальну, конкретну та вичерпну інформацію? Звертайтеся в Альтер Ейр і наші висококваліфіковані співробітники обов'язково вам допоможуть.

Хочете стати нашим партнером?

Залиште свої контакти і наш співробітник зв'яжеться з Вами найближчим часом


Відгуки і питання
Залишити відгук
Відгуки відсутні
Інші рубрики