Компанія Альтер Ейр відвідала завод Soler&Palau в Іспанії

Автор запису
Опубліковано 17 лют 2016
Оновлено 16 бер 2023
5 хв читання
0 коментарів
819
0 / 5

Компанія Альтер Ейр не стоїть на місці і постійно прагне максимально задовольнити потреби своїх клієнтів. Насамперед, необхідно досконало знати продукцію, яка реалізується. Цього можна досягти, коли безпосередньо бачиш, як вона виготовляється.

Саме тому команда Альтер Ейр на початку квітня 2014 року поїхала до Іспанії на завод вентиляційного обладнання Soler&Palau.

Ця компанія вже понад 60 років виробляє різні види вентиляторів і припливно-витяжних установок для побутового та промислового використання.

Завод вентиляційного обладнання Soler&Palau.

Фахівці Альтер Ейр особисто побачили зсередини процес виробництва цієї продукції і всі його етапи. Побувавши в заводських цехах, ми переконалися, що завдяки злагодженій роботі всіх підрозділів компанії Soler&Palau вдалося досягти неперевершеної якості своєї продукції. Асортимент товарів, що випускаються дійсно широкий, а показники ефективності їх роботи перевершують всі очікування.

Фахівці Альтер Ейр на заводі Soler&Palau

Крім того, компанія Soler&Palau має власну дослідницьку лабораторію, в якій вентилятори та інше вентиляційне обладнання проходить тестування. Так, наприклад, настінні побутові вентилятори порівнюються з з вентиляторами інших брендів за показниками продуктивності . Як показує результат, продуктивність вентиляторів Soler&Palau на порядок вище, ніж у аналогічних моделей конкурентів.

Настінні побутові вентилятори Soler&Palau

Також в лабораторії Soler&Palau оцінюються звукові характеристики вентиляторів. У спеціально обладнаному приміщенні проходить перевірку рівень шуму, який створюють вентилятори під час роботи.

Перевірка звукових вентиляторів

Компанія Soler&Palau також має демонстраційний зал, в якому на виставкових стендах представлені зразки різних вентиляторів і припливно-витяжних установок. Відвідувачі мають можливість спробувати їх у дії і оцінити всі переваги цих пристроїв.

Демонстраційний зал компанії Soler&Palau

Компанія Альтер Ейр дякує своєму партнеру – іспанській компанії Soler&Palau за можливість відвідати виробництво, і надалі буде продовжувати з ним тісну співпрацю. Будучи офіційним представником цього бренду в Україні, Альтер Ейр гарантує, що купуючи вентиляційне обладнання Soler&Palau у нас, ви отримуєте якісну сертифіковану продукцію від європейського бренду.

Хочете стати нашим партнером?

Залиште свої контакти і наш співробітник зв'яжеться з Вами найближчим часом


Відгуки і питання
Залишити відгук
Відгуки відсутні
Інші рубрики